Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voor geregistreerde klanten

 • Parking 24/7 (bij afname parking-pakket)
 • Toegang tot E-mobility
 • Gebruik laadpalen
 • Mogelijkheid tot full service auto-onderhoud
 • Toegang Koffiecorner Stop & Go
 • Free WiFi
 • Tamoil tankstation (24/7)
 • Wasboxen
 • Geldautomaat

Tenzij anders vermeld zijn onze faciliteiten beschikbaar van 6.00-23.00 uur.

Parking 24/7

Maak gebruik van onze parking die 24 uur per dag toegankelijk is. Voorzien van kentekenregistratie en camerabewaking kunt u uw voertuig hier veilig stallen. U kunt kiezen uit een maand-, kwartaal- of jaarpakket. Bij afname van een parking-pakket wordt u automatisch VIP-klant. VIP-klanten hebben toegang tot een scala aan faciliteiten, waaronder E-mobility en full service auto-onderhoud.

parking

Toegang tot E-mobility

e-bike
Na registratie heeft u toegang tot het huren van een elektrisch voertuig. Ideaal voor inwoners en overstappers van het openbaar vervoer. Denk hierbij aan het huren van een auto, fiets, scooter, step of bakfiets. U kiest voor het meest geschikte vervoermiddel, afhankelijk van uw reisdoel; een slimme manier van duurzame en kostenbesparende mobiliteit.

Laadpalen en laders

Onze laadpalen en laders zijn 24 uur per dag beschikbaar voor al onze geregistreerde klanten. Of het nu een lader voor de e-bike of een lader voor uw auto betreft, u kunt er altijd gebruik van maken. Handig voor als u bijvoorbeeld uw voertuig wilt opladen terwijl u aan het werk bent. Aan het einde van de werkdag kunt u er weer met een volle accu tegenaan!

lader

Full service auto-onderhoud

auto-onderhoud

Onze klanten kunnen een beroep doen op ons full service auto-onderhoud. Denk hierbij niet alleen aan periodiek onderhoud maar ook aan reparaties en APK. Dit alles in samenwerking met onze partners. Hiernaast kunnen wij uw auto ook poetsen, van buiten en/of van binnen, of in de was zetten. Bij terugkomst kunt u weer veilig en zorgeloos op weg. VIP-klanten kunnen meteen terecht, geregistreerde klanten op afspraak. Vraag vrijblijvend een offerte op!

Koffiecorner Stop & Go

Exclusief voor geregistreerde klanten is de toegang tot onze koffiecorner. Naast koffie en andere drankjes kunt u hier ook terecht voor lunchgerechten zoals tosti’s. Ideaal om even bij te komen na een lange reis of om nog wat zaken te regelen of te bespreken. De gratis WiFi is hierbij een welkome aanvulling.

koffiecorner

“Ik vind het personeel van MobiCenter Heerlen uiterst behulpzaam. Geen moeite was hun te veel om mij verder te helpen. Je ziet dat ze hart voor de zaak hebben.”
Jo Smeets

Voor iedereen

 • Tamoil tankstation (24/7)
 • Wasboxen
 • Geldautomaat

Tenzij anders vermeld zijn onze faciliteiten beschikbaar van 6.00-23.00 uur.

Tamoil tankstation

Bij het Tamoil tankstation, dat dag en nacht geopend is, kunt u terecht voor benzine en diesel. Betaling geschiedt door middel van een PIN-automaat. Doordat het tankstation onbemand is, bent u altijd verzekerd van de beste prijzen in de regio.

benzinepomp

Auto-wasboxen

carwash

Gedurende de openingstijden kunt u gebruik maken van onze drie auto-wasboxen. Hierin kunt u uw voertuig onder hogedruk reinigen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze speciale autostofzuigers. Mocht u tussendoor dorst krijgen, kunt u altijd terecht voor een dorstlesser uit een van de automaten in de hal van ons MobiCenter.

Geldautomaat

Inspelend op de behoefte van onze klanten en omwonenden bieden we de mogelijkheid om tijdens openingstijden gebruik te maken van onze geldautomaat. Om dat uw veiligheid voor ons de hoogste prioriteit heeft staat deze geldautomaat in een ruimte die 24 uur per dag met camera’s bewaakt wordt.
geldautomaat